За нас

За нас

От юни 2006 сме ви познати с магазина на ул. Парчевич в София под името "Био Слънце Луна", днес като Май Органик Маркет. Нашият онлайн био магазин www.bioslunceluna.com дава възможност продуктите да достигнат до все повече хора в цялата страна.

В магазините предлагаме голямо разнообразие от български и вносни био продукти - ядки, мед, млечни, хляб, сладки, напитки, вина, натурална козметика и био препарати за дома, всичко за бебето от органичен памук. Подбираме внимателно стоката, която виждате на рафтовете. При нас ще намерите български био зеленчуци и плодове когато им е сезона.

При нас имате възможност да пазарувате любимите на всички ни биологични зърнени култури - киноа, амарант, шпелта, басмати, леща, трици, ядки за мюсли и др. Както и пълнозърнести брашна и семена под марката My Organic Market - предлагат се на килограм - количеството изберете вие, без излишни опаковки и без да се презапасявате.

В магазина ни разполагаме и с уникална каменна мелница за най-полезното брашно и вкусен домашен хляб. По желание можем да Ви смелим на момента пълнозърнесто брашно. Услугата е безплатна и важи за насипните зърнени култури и семена с марка My Organic Market. От нас може да закупите домашна или професионална каменна мелница с немско качество директо от магазина, както и от онлайн магазина ни за каменни мелници и уреди за здравословно хранене www.melnici.com

Работата ни с малки производители цели да стимулираме локалното производство, поддържаме приятелски отношения с производителите, ходим им на гости, виждаме къде се отглежда стоката, която ще ви предложим по-късно в магазина. Тяхната продукция има истински вкус и аромат, отгледана е без пестициди и синтетични торове и сме убедени, че опитате ли веднъж био домат или морков, ще се върнете за още. Зад всяка стока се крие лична история, която се стараем да споделим с всеки пристъпил в магазина ни.

По отношение на цените, разликата между био и конвенционално произведените продукти не винаги е голяма, често е по-изгодно, а качеството и вкуса несравними. Ние правим промоции и дегустации, общуваме, обичаме да готвим вкъщи и споделяме с удоволствие изпробвани рецепти. Нашите клиенти се превръщат и в наши приятели. Желанието ни е да се храним здравословно и пълноценно, да живеем в хармония с Природата. Пазаруването при нас е специално!

Поздрави и усмивки,
Анита и Калин Класанови

 

Comments are closed.